• Snelle levering
  • Spoedopdrachten mogelijk
  • Maatwerk oplossingen
  • Levering uit voorraad binnen 1 dag

Onze expertise

Onze expertise

KiwiHesta specialist in warmtewisselaars en heaters/koelers.

KiwiHesta is een Nederlandse producent van warm-,heetwater- en stoomgevoede warmtewisselaars en heaters.

Voor warmtewisselaars uit staal thermisch verzinkt, RVS/ALU of RVS/RVS, maar ook voor koper aluminium verwarmings- en koel- batterijen bent u bij ons aan het juiste adres.

Stoom
Als stoom specialist levert KiwiHesta maatwerk producten aan zowel industrie als installateur voor zowel ruimteverwarming als procesverwarming. Dankzij onze jarenlange ervaring en stoomtechnische know-how kunnen wij met u meedenken om tot een optimale productkeuze te komen, waarin kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en energiezuinigheid onze speerpunten zijn.

Koelbatterijen
Als batterijen specialisten leveren wij een compleet programma met hoogwaardige koel batterijen zowel in koud water uitvoering als in Directe Expansie (DX). Eventueel voorzien van druppelvangers en lekbakken. Indien gewenst kunnen we voor u de batterijen voorzien van een coating die de levensduur aanzienlijk verlengd.

Maatwerk
Doordat wij op een efficiënte manier werken kunnen wij onze producten, ook maatwerk producten, snel leveren. Graag komen wij bij u langs om uw wensen te inventariseren om uiteindelijk een passende oplossing aan te kunnen bieden.

Onze missie
Dankzij onze jarenlange ervaring en know-how zijn wij in staat om met u mee te denken om tot een optimale productkeuze te komen. Kiwihesta biedt maatwerk producten aan zowel voor de industrie als installateur.

Onze visie
Duurzaamheid is in onze maatschappij een steeds belangrijker thema. Graag willen wij hier door onze producten een bijdrage aan leveren. Daarnaast staan kwaliteit, veiligheid, en energie zuinigheid bij ons hoog in het vaandel.

Snelle levering
Doordat wij op een efficiënte manier werken kunnen wij onze (maat)werk producten snel leveren.

Ons team
Ons team bestaat uit een kleine groep collega’s die graag klaar staan om u te helpen bij uw vragen. Door korte lijnen kan er snel geschakeld worden en zijn wij goed op elkaar zijn ingespeeld.

Contact

Wij adviseren u graag!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

+31 40 231 9820 info@kiwihesta.nl
  • Met het invullen van bovenstaande formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×